Jan Shk Mar Pri Maj Qer Kor Gsh Sht Tet Nen Dhj
2008 19 23 26 26 21 20 11 14 19 20 13 19
2009 16 14 19 23 21 29 9 12 21 27 13 8
2010 10 13 19 25 19 18 23 12 18 13 15 3
2011 4 5 29 14 19 28 12 17 23 27 30 23
2012 21 17 32 18 13 23 19 11 34 22 26 20
2013 7 15 22 16 29 22 14 11 22 23 18 12
2014 15 16 19 13 17 18 5 9 13 11 6 18
2015 20 25 28 23 19

 

01.09.2008
Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi dhe ministri i arsimit, Enver Hoxhaj përuruan objektet e reja shkollore në Kastriot dhe Nedakovc

03.09.2008
2 shtator 2008 U përuruan objektet shkollore në Murgë, Obri, Radishevë dhe Leqinë

03.09.2008
Publikohen rezultatet e afatit të dytë të testit të maturës

04.09.2008
Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi përuroi sot shkollat fillore në Pejë dhe Stapanicë të Malishevës

05.09.2008
Ministri Hoxhaj ka përuruar objektin e ri të shkollës fillore "Petro Nini Luarasi" në Llapqevë

05.09.2008
Këshilli për Arsimin dhe Aftësimin Profesional (KAAP) mbajti takimin e radhës të punës

08.09.2008
Ministri Hoxhaj po qëndron për një vizitë zyrtare në Finlandë

09.09.2008
Ministri Hoxhaj vizitoi Universitetin Jyvaskyles në Finlandë

12.09.2008
Njoftim lidhur me fazën e dytë të shpërndarjes së teksteve falas për nxënësit e klasave I-V

12.09.2008
U mbajt takimi i tretë i grupit punues për Autoritetin Kombëtar të Kualifikimeve (AKK)

12.09.2008
KOMUNIKATË

17.09.2008
Zëvendësministri i MASHT, z. Agim Hyseni po merr pjesë në një vizitë studimore në Norvegji

17.09.2008
Ministria e Arsimit ,e Shkencës dhe e Teknologjisë dhe Mnistria e Drejtësisë,nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi:Për funksionimin e paraleleve të shkollave fillore dhe të mesme në burgun e Dubravës dhe Qendrën Korrektues të Shërbimit Korrektues të Republikës së Kosovës

18.09.2008
MASHT merr vendim që: Nxënësit që kanë mbaruar klasën e XII të arsimit profesional të regjistrohen në klasën e XIII

19.09.2008
Donatorët e arsimit të interesuar për të mbështetur procesin e licencimit të mësimdhënësve

20.09.2008
Të respektohet ligji për zhvillimin e Arsimit të Lartë në Kosovë

23.09.2008
Përurohet Aneksi i Shkollës Fillore "Xhevë Lladrovci" në Gllanasellë të Drenasit.

26.09.2008
Të hënën ,29 shtator dhe të martën 30 shtator 2008 nuk do të ketë mësim

29.09.2008
Filloi të implementohet sistemi ri i pagave për arsimtarët në Kosovë

 

KOMENTET DHE SUGJERIMET TUAJA

Klikoni këtu për komentet/sugjerimet tuaja >>>

KALENDARI I NGJARJEVE

 

Kalendari i të gjitha ngjarjeve >>>