30.07.2014, - E Mërkurë
Filloi punimet Seminari i 10- të Mbarëkombëtar për Mësimin Plotësues të Gjuhën Shqipe në Diasporë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit (MAS), kanë zgjedhur kësaj radhe qytetin e Beratit mikpritës të pjesëmarrësve të Seminarit të 10-të Mbarëkombëtar për Mësimin Plotësues të Gjuhës Shqipe në Diasporë, i cili po zhvillon punimet nga data 29 korrik- 1 gusht 2014.

  Me fat Fitër Bajrami

  Të martën fillon Seminari i Dhjetë Mbarëkombëtar për Mësimin Plotësues në Gjuhën Shqipe në Diasporë – Berati 2014

  Kalueshmëria e “Provimit të Maturës 2014” 52.5 për qind

  Arkiva e Lajmeve>>>

 
 

PLANPROGRAMET

 

KOMENTET DHE SUGJERIMET TUAJA

Klikoni këtu për komentet/sugjerimet tuaja >>>